ارز دیجیتال

ارز دیجیتال تتر چیست و چه کاربردی دارد ؟

ارز دیجیتال تتر چیست ؟ و چه کاربردی دارد ؟

یکی از رمز ارزهای بسیار شناخته شده در چند سال اخیر ارز دیجیتالی تِتِر ( Tether ) است . در ادامه توضیحات کاملی درباره اینکه ارز دیجیتالی تتر چیست و کاربردهای آن مشاهده خواهید کرد.

 

ارز دیجیتال تتر چیست ؟

یک ارز دیجیتالی Stable است که در یک بستر رمز گذاری شده مختص به خود فعالیت می‌کند و هدف اصلی آن ثابت یا اِستیبل بودن قیمت تتر است, یعنی تمام تلاش اصلی این سیستم مساوی بودن هر ۱ تتر با ۱ دلار است. یعنی به طور کلی ارزش هر یک عدد از این ارز دیجیتالی در حالت ایده آل باید ۱ دلار باشد.

تفاوت Tether با سایر ارزها مانند بیت کوین این است که قیمت آن به طور مداوم کم یا زیاد نمی‌شود و به طور معمول نزدیک به ۱ دلار است. این موضوع به ثبات بازار آن کمک بسیاری می‌کند. این موضوع باعث شده است افراد بسیاری در سطح جهانی معاملات خود را با این ارز انجام دهند. همچنین شما می‌توانید به سرعت تراکنش‌های خود را در شبکه تتر انجام دهید که باعث کارایی بیشتر این ارز دیجیتال می‌شود.

پشتیبان‌های این رمز ارز اعلام کرده‌اند که هر یک عدد تتر توسط یک دلار از ذخایر اوراق قرضه و سایر دارایی‌های کم ریسک پشتیبانی می‌شود. آن‌ها مدعی هستند که این ذخایر تضمین کننده ارزش قیمت تتر در حدود ارزش دلار است. حال لازم به ذکر است این ارز هم مانند بقیه رمز ارزها ریسک بالا یا پایین رفتن قیمت را دارد اما به مقدار کم این نوسانات در قیمت تتر رخ می‌‌دهد.

در حال حاضر با گذشت زمان زیادی از فعالیت این رمز ارز و حجم زیادی که بر روی آن سرمایه گذاری شده است شبکه بلاک‌چینِ بسیار کم ریسکی به نظر می‌رسد. لازم است بدانید ارز دیجیتال Tether از گذشته تا الان نوسان کمتری نسبت به سایر ارزهای نوسان پذیر داشته است.

 

رمز ارز تتر چه کاربردهایی دارد ؟

در حال حاضر کاربردهای زیادی دارد و همچنین می‌توانید کاربردهای دیگری هم داشته باشد. در ادامه درباره برخی از کاربردهای تتر خواهیم گفت.

تتر چه کاربردهایی دارد؟

– تسهیل کننده معاملات : یکی از کاربردهای اصلی تتر انجام معاملات بین سایر ارزهای دیجیتالی دیگر است. یعنی شما لازم نیست رمز ارزهای خود ابتدا تبدیل به پول فیات یا کاغذی کنید و سپس یک رمز ارز دیگر را خریداری کنید. با تتر می‌توان تقریباً تمامی ارزهای دیجیتالی دیگر را در صرافی‌های معتبر خریداری کنید. این موضوع باعث افزایش سرعت در معاملات شما می‌شود.

– حفظ ثبات دارایی‌های دیجیتالی خود : در زمان‌های پر نوسان بازار شما می‌توانید با تتر سرمایه خود را حفظ کنید.

– انجام حواله‌های بین المللی : برای انجام تراکنش‌های بین المللی تتر بسیار مناسب می‌باشد. برای انجام تراکنش‌های بین المللی شما می‌توانید به سرعت حواله‌ی خود را در شبکه این رمز ارز به صورت امن انتقال دهید.

– حفظ دارایی‌ها : در کشورهایی که سیستم مالی آن‌ها تورم زیادی دارد یا اقتصاد با رکود بالا دارند می‌توان دارایی‌های خود را تبدیل به تتر کرد تا از آن‌ها در بازار پر ثبات تتر حفاظت شود.

دسترسی به صرافی‌ها : شما در تجارت سایر ارزهای دیجیتالی تبدیل دارایی‌های خود در صرافی‌های معتبر و شناخته شده, می‌توانید از تتر استفاده کنید. در حال حاضر اکثر صرافی‌های شناخته شده از این رمز ارز پشتیبانی می‌کنند و آن را در ازای سایر رمز ارزها یا خدمات دیگر معامله می‌کنند.

– ارز دیجیتالی مناسب برای ترید : افرادی در بازار رمز ارزها ترید می‌کنند به جای استفاده از پول‌‌های کاغذی و فیات می‌توانند به سرعت معاملات خود را با Tether انجام دهند.

– دسترسی به خدمات بین المللی : در کشورهایی که دارای محدودیت‌های بین المللی هستند و امکان استفاده از سیستم‌های مالی بین المللی را ندارند, تتر می‌تواند در برخی از کارهای مالی در سطح بین المللی به عنوان جایگزین استفاده شود.

 

برخی از مزایا و معایب

مزایا و معایب رمز ارز تتر

به طور کلی مزایا اصلی این رمز ارز را می‌توان ثبات زیاد , سرعت تراکنش بالا , نگهداری از دارایی‌های دیجیتالی با ریسک کم و مناسب برای تراکنش‌های آنلاین با ارز دیجیتال دانست. لازم به ذکر است همین موضوعات باعث به وجود آمدن برخی معایب هم می‌شود. در آینده پیش بینی می‌شود تتر شامل مزایای بیشتری شود و توانسته است بعد از گذشت سال‌ها جایگاه خود را در بین ارزهای دیجیتالی برتر حفظ کند.

رمز ارز تتر شامل برخی از معایب هم می‌شود که اصلی‌ترین آن‌ها عدم شفافیت در اعلام پشتوانه‌های آن است. این رمز تا به حال نتوانسته است به صورت کامل حجم دارایی‌های پشتوانه خود را به صورت کامل شفاف سازی کند همچنین در گذشته توسط افراد مختلفی متهم به وجود دستکاری در بازار شده است اما چیزی به طور کلی اثبات نشده است. این رمز ارز توسط یک شرکت خصوصی اداره توسعه داده و اداره می‌شود همین موضوع باعث نگرانی‌هایی است, اما پشتیبان‌های تتر در سال‌های اخیر با برخی از شفاف سازی دارایی‌ها توانسته‌اند کمک زیادی به این وضعیت بکنند.

یکی دیگر از معایب این ارز دیجیتالی وابسته بودن آن به دلار آمریکا است. یعنی اگر دلار در آینده ارزش خودش را در بازارهای جهانی از دست بدهد, امکان دارد تتر دچار ریزش قیمت شدید شود و ثبات خود را از دست بدهد.

 

چه شرکتی سیستم خزانه داری را اداره می‌کند؟

اولین توکن‌های صادر شده جدید از خزانه وارد صرافی Bitfinex می‌شوند و به گردش در می‌آیند. شرکت Ifinex مالک تتر و صرافی Bitfinex هستند و مالکان این شرکت در کشور انگلیس زندگی می‌کنند. در سال‌های اخیر تحقیقات زیادی در رابطه با عدم شفافیت مالکان این شرکت انجام شده است اما آن‌ها در سال‌های اخیر با شفاف سازی‌هایی که انجام داده‌اند توانسته‌اند مشکلاتی در رابطه با این تحقیقات حل کنند.

 

آیا می‌توان به ارز دیجیتال تتر اعتماد کرد ؟

در حال حاضر این رمز ارز ابزار بسیار کارآمدی در تجارت سایر ارزهای دجیتیالی و خدمات دیگر است که باعث شده است جایگاه ویژه‌ای در دنیای رمز ارزها داشته باشد و همین موضوع یکی از دلایل اصلی حفظ ثبات آن است. یکی دیگر از دلایل اعتماد به تتر , تلاش اداره کنندگان این ارز دیجیتال برای شفاف سازی دارایی‌هاست. به طور کلی هر ارز دیجیتالی می‌تواند دارای ریسک‌هایی باشد اما در مقابل آن نیمه پر لیوان هم همیشه وجود دارد.

 

آموزش استفاده از تتر برای تازه کارها در ایران

اگر تازگی با این رمز ارز یا دنیای ارزهای دیجیتالی آشنا شده‌اید و علاقه‌مند به استفاده از این رمز ارز هستید ابتدا باید یک کیف پول برای نگهداری از این ارز دیجیتالی بسازید که در حال حاضر تقریباً تمامی کیف پول‌های معتبر و شناخته شده از Tether پشتیبانی می‌کنند. قبل از خرید حتماً دقت باشید که برای چه کاری می‌خواهید از آن استفاده کنید و در این کار از تتر پشتیبانی می‌شود یا خیر

از طریق لینک زیر می‌توانید صرافی‌های معتبر برای خرید تتر را مشاهده کنید :

اگر به دنبال ترید و انجام معاملات در صرافی‌ها هستید می‌توانید تترهای خود را به این صرافی‌ها انتقال دهید و شروع به انجام معاملات کنید. قبل انجام هرگونه از معاملات با این رمز ارز نسبت به ریسک‌های تتر مطلع شوید.

به طور کلی در ایران رمز ارز تتر کاربردهای فراوانی دارد که می‌توانید از آن استفاده کنید برای مثال در برخی از خریدهای اینترنتی خارج از کشور می‌توانید از تتر استفاده کنید یا اگر خدماتی در خارج از کشور به صورت آنلاین ارائه می‌دهید, هزینه آن را با تتر دریافت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *